Enquête meldingen & klachten LEO

Enquête meldingen & klachten Luchthaven Eindhoven

LEO 01Beste heer, mevrouw,

Graag willen wij, als omwonenden in de werkgroep klachten en meldingen van het Luchthaven Eindhoven Overleg (LEO) onderstaand bericht onder uw aandacht brengen.

De werkgroep klachten en meldingen gaat een advies uitbrengen aan het LEO over het doel, positie en proces van het meldingenbureau geluidhinder vliegbasis Eindhoven /Eindhoven Airport. Wij, de omwonenden in de werkgroep, willen hierover graag uw mening vragen omdat wij regelmatig in onze omgeving opmerkingen horen over de luchthaven, geluidsoverlast, over de manier waarop er meldingen gedaan kunnen worden en daarnaast over wat er vervolgens met de meldingen gedaan wordt.

Wij willen zoveel mogelijk mensen interviewen. Via deze link: enquêteformulier komt u bij het enquêteformulier. Na het invullen kunt u het formulier met de knop “verzenden” onderaan het formulier afsluiten, wij ontvangen dan uw antwoorden. Wij kunnen niet zien van wie de antwoorden afkomstig zijn.

Ook kunt u deze mail naar andere betrokkenen (bv. in de Dorpsraden) sturen om de enquête in te vullen.

Mocht u vragen hebben of de voorkeur geven aan een (telefoon)gesprek, dan kunt u dat laten weten door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen op uw medewerking! Waarvoor alvast veel dank.

Met vriendelijke groet,

Cees Beemer (Eersel)
Dick Veenstra (Eindhoven - Woensel Noord)
Door de Beus (Oirschot - Oostelbeers)

Logo BOW 20200222g BW

Belangenbehartiging Omwonenden Welschap
Postbus 2255
5500 BG Veldhoven

Mail algemeen: info@b-o-w.nl

ING bank: NL60INGB0000170727
KvK-nummer 40239212

Privacyverklaring
Disclaimer
Image credits

Nieuwsbrief